Qusito dashboard overview
Jouw persoonlijk dashboard

Wat zijn Qusito veilingen?

Een veiling bij Qusito werkt in de omgekeerde richting ten opzichte van een deal. Bij een veiling verzamelen wij eerst een groep consumenten met dezelfde koopbehoefte. Daarna veilen wij de groep consumenten onder verschillende aanbieders. De aanbieder met de beste voorwaarden voor jou als consument, wint de veiling.

Een veiling is altijd vrijblijvend. Geen uitzonderingen.

Wel willen we je een tip geven. Zie je een veiling die interessant is, maar weet je nog niet of je het product wilt aankopen? Schrijf je dan altijd vrijblijvend in! Zo weet je zeker dat je de collectieve korting niet mis loopt mocht je toch besluiten om het product te kopen.

Natuurlijk ben je nog steeds niet verplicht om te kopen wanneer je je inschrijft. Het is namelijk altijd vrijblijvend.

Kan de winnende aanbieder niet bieden wat jij zoekt of vind je de korting niet hoog genoeg? Ondanks dat je ingeschreven bent, heb jij alle vrijheid om ervoor te kiezen de aankoop niet te doen.

Bij een Qusito veiling krijg je, nadat de veiling is afgelopen, altijd de definitieve korting.

We werken hierbij dus, in tegenstelling tot Qusito deals, niet met kortingstrappen.

Bij een veiling is er eerst een periode waarbij consumenten zoals jij zich kunnen inschrijven bij de veiling. Daarna krijgen verschillende door ons geselecteerde leveranciers de mogelijkheid om middels een bod een collectieve korting aan jou aan te bieden.

Hierbij wint het hoogste bod én kun jij direct gebruik maken van deze korting!

Elke Qusito veiling is beschikbaar tijdens een vooraf ingesteld periode. Iedereen die zich tijdens deze periode heeft ingeschreven bij de veiling, ontvangt automatisch de collectieve korting aan het einde van de periode.

Wil je jouw volgende droomproduct aanschaffen, maar zie je geen veiling of Qusito deal op ons platform? Geen probleem!

Binnenkort kun je gratis jouw eigen veiling opzetten via ons platform. Je betaald er niets voor, maar krijgt wel een collectieve korting! Hoe geweldig is dat?

Wil je nú al gebruik maken van de collectieve korting via Qusito? Neem dan contact met ons op onderaan deze pagina.

Benieuwd naar de huidige Qusito Deals?

Bekijk ze op jouw dashboard