Jouw nieuwe droomkeuken koop je collectief, met een flinke cashback

Doe mee met de exclusieve deal van Qusito x Jordy Keukens

Waarom wil ik dit niet missen?

Het is waarschijnlijk niet onbekend: Bedrijven kopen in grotere aantallen waardoor ze een hoge korting krijgen. Als consument koop je vaak alleen je keuken, wat geen schaalvoordeel voor je zal opleveren.

Bij Qusito brengen we hier verandering in. Wij brengen mensen die net als jou op zoek zijn naar een nieuwe keuken samen bij dezelfde leverancier. 

Jou voordeel: Meer korting en cashback door het schaalvoordeel voor de groep consumenten. Altijd vrijblijvend en tijdelijk kan jij je gratis inschrijven

Waarom kiezen voor Jordy Keukens?

Qusito selecteert haar partners altijd aan de hand van scherpe criteria. Bij Jordy Keukens vindt men transparantie naar de klant to heel belangrijk. Jordy geeft oprecht om zijn klanten en dat vinden wij bij Qusito een minimale eis. Bij hem mag u altijd uit gaan van een eerlijk advies wat de betreft prijs-kwaliteit verhouding. Zij gaan zelfs zo ver dat je mee kan kijken bij het opstellen van de offerte.

Zo denk Jordy er zelf over:
“Mijn naam is Jordy en zoals u merkt ben ik van mening dat het anders kan. Met gerenommeerde merken en kwalitatief hoogwaardige materialen ontwerp ik uw droomkeuken. Daarbij ben ik van begin tot einde uw aanspreekpunt, geef ik altijd een eerlijk advies, meteen een goede prijs en een hele duidelijke belofte: geen verrassingen achteraf. Door voor u de regie over uw project te houden breng ik met de juiste vakmensen elk project tot een goed einde. Beloofd.”

Google reviews

5/5

Wat consumenten zeggen over Jordy Keukens

Lijkt dit je interessant? Dit is hoe je vrijblijvend met ons mee doet

Maak geheel vrijblijvend je account aan bij Qusito door je naam, email adres en wachtwoord in te vullen. Uiteraard kun je ook inloggen met je Facebook of Google account, dat is nóg makkelijker!

Nadat je jouw gratis Qusito account hebt aangemaakt schrijf je je met een druk op de knop in voor de deal van Jordy Keukens.

Nu komt het leukste: Ga langs bij Jordy Keukens om jouw nieuwe droomkeuken geheel op maat met persoonlijk advies samen te stellen.

Gefeliciteerd, je hebt nu jouw nieuwe droomkeuken samengesteld! Upload je order bevestiging veilig en snel via het dashboard van de deal.

Wanneer de deal is afgelopen ontvangen je automatisch de cashback op je rekening. Uiteraard houden we je op de hoogte en laten we deze dag niet onopgemerkt voorbij gaan.

Vind je het interessant, maar is het nog niet helemaal duidelijk hoe Qusito precies werkt? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Bekijk hoe je contact met ons kan opnemen.

Nu is je kans! Jouw droomkeuken met collectieve korting

Je hebt nog maar tot 31 augustus om jouw nieuwe droomkeuken te bestellen door gebruik te maken van de collectieve korting van Qusito