f.a.q.

Jij hebt vragen. Wij hebben antwoorden.

Op deze pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen over Qusito. Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Ook dan helpen wij je graag verder. Via deze pagina kun je je vraag direct aan ons stellen.

Ik kan mij niet meer inschrijven voor een deal

Elke deal kan worden opgedeeld in 4 verschillende fases, namelijk: Inschrijven, Aankoop, Claim en Cashback. Alleen tijdens de Inschrijven-fase is het mogelijk om je in te schrijven voor een deal. Wanneer de inschrijfdatum verstreken is, kun je je helaas niet meer inschrijven voor deze deal.

Maar niet getreurd. Wellicht hebben wij een soortgelijke deal opnieuw gelanceerd. Dit zie je  via jouw dashboard.

Hoe dien ik een claim in?

Een claim indienen doe je heel makkelijk via het dashboard van de actie waarvoor je bent ingeschreven. Klik vervolgens op de blauwe knop “Bewijs uploaden”. Er verschijnt nu een nieuw dialoogvenster.

In dit dialoogvenster zie je aan welke eisen het document moet voldoen. Sleep het bestand in het blauwe vlak of klik op “Selecteer een bestand”. Vervolgen bevestig je jouw claim door op de knop “Claim indienen” te klikken.

Wanneer je jouw claim ingediend hebt ontvang je hierover van ons een bevestiging. Wij gaan dan meteen voor je aan de slag om jouw claim goed te keuren. Wanneer wij dit hebben gedaan ontvang je ook hierover van ons een bevestiging.

Let op dat het bestand wat je wilt indienen voldoet aan de bestandsextensies die wij momenteel ondersteunen: JPG, JPEG, PNG, PDF

Wanneer ontvang ik mijn cashback?

Wanneer je jouw claim hebt ingediend én de claimfase is verstreken, gaan wij aan de slag met de eindbalans opmaken. Wij gaan er vervolgens voor zorgen dat de verkopende partij jouw cashback gaat uitbetalen.

Je ontvangt na de claimfase van ons een bericht met een indicatieve datum wanneer wij verwachten dat je jouw cashback zult ontvangen. Op de dag van uitbetaling krijg je wederom van ons bericht zodat dit moment niet onopgemerkt voorbij gaat.

Jouw cashback  

Hoe ontvang ik mijn cashback?

Om jouw cashback te ontvangen moet je dit configureren in  jouw Qusito account. Om jouw cashback uit te betalen werken wij samen met  Stripe, een wereldwijd opererend bedrijf, wat onder andere gevestigd is in Amsterdam en vertrouwd wordt door bedrijven zoals Spotify, Microsoft en Google.

Via  jouw Qusito account kun je na de koppeling met Stripe ook de gegevens van jouw die door Stripe worden verwerkt inzien en wijzigen. Mocht je nog meer vragen hebben over het ontvangen van jouw cashback? Neem dan via  deze  pagina contact met ons op.

Hoe kan ik jullie bereiken?

We zijn op heel veel verschillende manieren bereikbaar:

  • Chat met ons via de oranje chatknop rechtsonder in je scherm
  • Je kan ook via Facebook Messenger met ons chatten door te zoeken naar “Qusito” of via  m.me/qusitonl
  • Per mail zijn we bereikbaar op  connect@qusito.nl
  • Bel je liever met ons? Ook dat is geen probleem! Je kan een afspraak met ons inplannen via  deze link
Wat is Stripe?

Stripe faciliteert wereldwijd betaaloplossingen en is hierin een grote aandeelhouder op deze markt. Stripe is onder andere door de Europese Unie gelicenseerd om betalingen te mogen verwerken in de EU. Dit betekend dat ze aan verschillende (veiligheids-)eisen voldoen om onder andere jouw gegevens veilig te houden.

Qusito werkt samen met Stripe om de uitbetaling van jouw cashback (en het ontvangen hiervan via de verkoper) te faciliteren. Hierbij staan zowel Qusito als Stripe garant voor de veiligheid van jouw gegevens.

De kans dat je Stripe al eens eerder hebt gebruikt is zeer groot. Onderstaande bedrijven maken allemaal gebruik van Stripe voor het verwerken van hun betalingen.


Het aanmaken van een Stripe account lukt niet

We vinden het jammer om te horen dat het aanmaken van een Stripe account niet lukt. Neem via de chat knop rechtsonder in je scherm contact met ons op, of plan een belafspraak in met Jules Kreutzer via deze link. Dan helpen we je graag verder.

Ben ik verplicht om een aankoop te doen?

Nee. Je ben bij Qusito nooit iets verplicht!
Je kan je inschrijven voor een deal en later besluiten om jouw droomaankoop toch elder te doen. Dat zouden wij jammer vinden want zo mis je het voordeel van Qusito. Tevens zal de cashback voor de andere deelnemers van de deal (en ook die van jou) lager uitvallen.

De fases van een deal bij Qusito

Een deal bij Qusito heeft 4 verschillende fasen, namelijk:

De inschrijffase: In deze fase kun je je registreren voor een deal. Tevens kun je zien hoeveel andere personen zich al geregistreerd hebben voor deze deal. Het inschrijven voor een deal is natuurlijk geheel vrijblijvend en kan tot het einde van de inschrijfperiode is bereikt. Het einde van deze periode vind je op het dashboard van de deal.

De aankoopfase: Wanneer deze fase begint kan je gebruik maken van de deal die Qusito samen met de verkopende partner voor je heeft opgezet. Wanneer je jouw droom-aankoop doet, krijg je na deze fase automatisch ook een cashback. Het voordeel van deze cashback is dat deze alleen maar groter zal worden: Hoe meer aankopen er via Qusito gedaan worden bij onze partner, hoe hoger jouw cashback zal worden!

De claimfase: De fase loopt gelijk met de aankoopfase. In deze fase kun je na jouw droom-aankoop een claim indienen via jouw dashboard. Door deze claim in te dienen weten wij dat je de aankoop hebt gedaan én krijg je automatisch van ons de cashback uitbetaald die je hebt opgebouwd door jouw droom-aankoop te doen. Let op dat je jouw droom-aankoop doet én de claim indient voor het einde van de claimfase.

De cashbackfase: De beste fase bewaren we tot het laatste. In deze fase gaan wij namelijk voor jou aan de slag door jouw cashback uit te betalen. Je ontvangt van ons bericht wanneer dit zal zijn na het einde van de claimfase.