Als ondernemer wil je natuurlijk de omzet van jouw bedrijf een boost geven. Tot voor kort ging dit niet zonder extra kosten te maken.
Bij Qusito is dit verleden tijd.

Als bedrijf heb je bij ons de mogelijkheid om je eigen actie voor consumenten te creëren. Dit wil zeggen dat je jouw eigen producten bij ons kan aanbieden in de vorm van een deal voor consumenten.

Qusito werkt met hoeveelheidskorting. Naast de korting die een individu normaliter bij jou krijgt, krijgt de consument van Qusito nog een extra cashback na aanschaf van het droom-product die jouw onderneming aanbiedt. Voor jou betekend dit dat een “groep” consumenten bij jouw hun aanschaf doen wat resulteert in méér omzet, minder moeite én minder kosten. Wat wil je nog meer?

Qusito wants your feedback

De voordelen van Qusito

We kunnen er ellenlange teksten over schrijven, maar we kunnen het ook overzichtelijk weergeven.

No Sale, No Bill

Onverwacht toch geen klanten vanuit Qusito gekregen? Daar hoef je natuurlijk niets voor te betalen.

Kortingsgesprekken zijn verleden tijd

Gesprekken voor korting hoef je niet meer te voeren. De consument ziet via zijn Qusito dashboard welke korting er gegeven zal worden.

Zelf geen marketing meer doen

Qusito doet voor jou de marketing om klanten te werven. Hier hoef je voor de actie dus geen tijd en energie in te steken.

Meer inkoopvoordeel

Doordat een grotere groep consumenten bij jou koopt, kun je een hoger inkoopvoordeel behalen door meer in één keer aan te kopen.

    Neem vrijblijvend contact op

    Mitchel vertelt je graag meer over Qusito en wat wij voor je kunnen betekenen.

    Liever telefonisch contact met ons? Geen probleem!
    Adres

    Molenveldstraat 90, 6001HL, Weert