Gegarandeerd nieuwe klanten, anders betaal je ons niet.

Welkom beste ondernemer,

We leggen je op deze pagina graag uit welke voordelen Qusito voor jou als ondernemer biedt. 

Mitchel en Jules

Qusito: De marketing partner voor het MKB!

Als ondernemer ben je altijd op zoek naar nieuwe manieren om klanten aan te trekken. Met het nieuwe concept van Qusito is dat voor jou een stuk efficiënter, goedkoper, inzichtelijker en zonder risico. Graag leggen wij uit wat we voor jou kunnen betekenen.

De voordelen van Qusito

Hieronder vind je alle voordelen van een samenwerking met Qusito voor jouw onderneming.

Nieuwe klanten via Qusito met jouw eigen voorwaarden

Als ondernemer ken jij je eigen product en de bijbehorende markt als beste. Daarom kijken wij samen met jou in een strategiegesprek welke voorwaarden voor jou belangrijk zijn.

Deze voorwaarden dient de groep warme leads zich aan te houden indien er tot aankoop wordt overgegaan. Door de voorwaarden aan een deal te koppelen kun jij als ondernemer risicomanagement toepassen.

Met Qusito loop jij als ondernemer nooit risico. Je leest hieronder waarom.

Geen betalende klanten van ons? Dan geen factuur van ons.

Het risico is voor ons! Wij leveren jou een groep warme leads aan. Deze leads zijn allemaal op zoek naar het product dat jij aanbiedt.

Mocht het onverwacht zo zijn dat geen enkele lead een aankoop bij jou doet, dan krijg je als ondernemer ook geen factuur van ons.

In tegenstelling tot een marketingbureau: No sale, no bill.

Weet jij als ondernemer hoeveel je omzet is gestegen door de inspanningen van een marketing bureau? Volgens ons kun je dit nooit exact bepalen. Daarom willen wij pas betaald worden als wij kunnen bewijzen dat we jou meer omzet hebben opgebracht.

Koppeling met je eigen CRM systeem

Qusito is zo gebouwd dat wij heel simpel de leads kunnen aanleveren in jouw CRM systeem. Wil je de warme leads liever op een andere manier ontvangen? Bijvoorbeeld per mail, dan kan dit uiteraard ook.

Jij bent als ondernemer vrij om aan te geven wanneer en hoe je de groep met warme leads wilt ontvangen.

Geoptimaliseerde landingspagina

Gratis geoptimaliseerde landingspagina's voor jouw bedrijf

De groep warme leads die wij direct in jouw CRM systeem aanleveren moeten natuurlijk ergens vandaan komen. Wij doen dit door middel van geoptimaliseerde landingspagina’s voor jouw bedrijf.

De speciaal door ons ontwikkelde landingspagina’s worden onder andere door unieke foto’s van jouw producten én door de voordelen van Qusito geoptimaliseerd voor conversies.

Nieuwe klanten in je CRM systeem via geoptimaliseerde landingspagina's?

In ons e-book lees je hoe het Qusito platform jou als ondernemer hierbij helpt.

Wij werken uitsluitend met warme leads

Een verschil met andere marketing bureaus is dat wij bij Qusito geen koude leads jouw marketingfunnel in sturen. Wij brengen warme leads naar jouw bedrijf. Dit doen we nog nét niet letterlijk.

Het voordeel van warme leads is dat zij oprechte interesse hebben in jouw product. Wij zijn dus de filter tussen koude en warme leads, dat risico is voor ons!

Daarnaast heb je ook het voordeel dat je géén tijd meer kwijt bent aan kortingsgesprekken. De consument weet immers wat de voorwaarden zijn bij een Qusito deal of wat het aanbod is bij een Qusito veiling.

Warme leads in groepsverband

Wat is beter dan één warme lead? Meerdere warme leads!

Daarom leveren wij niet een paar “losse leads” voor jouw bedrijf, maar willen wij groepen van warme leads naar jouw bedrijf brengen.
Een groep consumenten zorgt er namelijk voor dat jouw bedrijf echt kan groeien. Deze groep warme leads komt bovenop jou “normale” omzet.

Warme leads in grote groepen, zonder risico. Welke ondernemer wilt dat niet?

Hoe we dit precies doen, lees je in ons e-book voor ondernemers

2x inkoopvoordeel voor jou als ondernemer

De groep klanten komt bovenop je normale omzet. Je kan dus na een samenwerking met Qusito nóg scherpere prijsafspraken maken met je leveranciers.

Dubbelvoordeel: Door de scherpere afspraken met je leveranciers, verkoop je daarna aan individuele klanten met meer marge dan in jouw huidige situatie.

Geen vaste contracten of abonnementen

Als ondernemer zit je bij ons nooit vast aan een contract of abonnement voor een bepaalde duur. Jij bepaalt zelf hoe vaak je gebruik wilt maken van onze diensten.

Een samenwerking gaat alleen door als het voor jou als ondernemer en Qusito interessant is. Waarom zou je niet het gesprek met ons aangaan?

Jouw 8 voordelen van een samenwerking met Qusito

✅ Onder eigen voorwaarden

✅ No sale, no bill

✅ Koppeling CRM

✅ Geoptimaliseerde landingspagina's

✅ Uitsluitend warme leads

✅ Groepen met warme leads

✅ dubbel inkoopvoordeel

✅ Geen vaste abonnementen

Ga vrijblijvend een strategie gesprek met ons aan.

Ben jij een ondernemer die niet openstaat voor nieuwe concepten?

Het nieuwe platform van Qusito geeft jou als ondernemer de mogelijkheid om zonder risico meer omzet voor jouw onderneming te behalen.